fotbollsskor nike nya 2014-2015 säsongen

fotbollsskor nike nya 2014-2015 säsongen, den första omgången av Champions League grupp A, Paris Saint-Germain 2-0 seger över Malmö, jungfru Maria att gå Paris Saint-Germain efter skörd mål, Cavani header att försegla segern. De första fyra minuter, Wei Ladi stjäl kors Malmö försvar bakom honom, Mary rätt höghastighets framåt körningar, bågen inne i straffområdet med sin vänstra fot gnugga sköt bortre hörnet mål lyckades, 1-0, detta är sommar att gå Paris Dimaliya Saint-Germain efter det första målet uppnås Argentina kungen att stå över en hjärtformad skylt och skicka kyss. De första 13 minuterna, Mary Road efter extraordinära neutral tilldelas den högra sidan, Van der Veer arc bollen till närmsta stolpen, Ibrahimovic skakar Leipzig högre. De första 16 minuterna, Mary mittfält kors, Ibrahimovic begränsad linje, föll till marken efter avslutad bröstet sparken, var bollen målvakten konfiskerade Wieland. De första 19 minuterna, Di Maria på höger passerar bollen, bröstet, stoppa Ibrahimovic vid bortre stolpen, inför attacken LOB Wieland vänster fot volley, gnider bollen upp mot Wieland kropp ändrar riktning, är Malmö försvarare belägring.